Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
flegmacat

Miért?

WolfFart · 4 hónapja
Sziasztok!
Ez az első ilyenem!
Pont ma van 4 hónapja hogy szakítottam a fiúmmal.Hogy miért?Mert nem törődött velem eleget,folyton csak veszekedtünk és tudtam,hogy jobbat érdemlek.Igen ám ő ezt nem képes elfogadni,mai napig elhiszi,hogy mi valaha is újra együtt leszünk.Jó egy dologban sikerült vele megegyeznem a barátságban,de őneki sajnos ez nem elég.Épp ezért jó a nyári szünet,remek alkalom elfelejteni a máikat és tovább lépni.Szerencsémre,majd hogy nem 100km-re van tőlem,viszont napi szinten ír és hív.Jó beletörődtem.
Viszont abba már kevésbé tudom elfogadni ami közben történik.Szerintem mindenki tudja mi is az a Tinder,mikor szakítottam vele még az nap barátnőm azt mondta regisztráljak fel egy próbát megér.Meg is tettem azóta fenn is vagyok sok olyan fiúval/sráccal meg ismerkedtem aki tényleg normális és lehetne is valami,igen ám most jön a csavar.
Ez alatt a pár hónap alatt kb. 5 sráccal,persze nem egyszerre!A fiuk jöttek mentek(nem volt semmi olyan)volt hogy csak egyszer találkoztunk volt hogy többször is,viszont tuti hogy mindig az lett a vége:"Maradjunk csak barátok!" 
Lassan kezdem úgy érezni,hogy nem a megfelelő nemnél próbálkozom,lehet meg kéne próbálni máshogy megközelíteni a dolgokat.Köszi ha valaki elolvasta!! <3 <3

By:WF
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Anonimus-k · 4 hónapja
Jól tetted, hogy elkezdted a blogolást. Énis új vagyok még. Sok sikert és remélem könnyebb így a felejtés.
WolfFart
Gondoltam elkezdek írni,hátha megkönnyebbül a lelkem.